El Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València inaugurat en 1997, és una residència de professors i estudiants que fomenta la formació humana, cultural i científica dels seus col·legials.
Està situat en una casa senyorial del centre de la ciutat, palau dels Martínez Vallejo (s. XVIII) que va acollir l'Escola Normal de Magisteri fins a 1961, més tard va ser rehabilitada i adaptada a la seva nova funció universitària.
S'han conservat alguns elements d'interès com un llenç de la muralla àrab (segle XI), la Torre de Miramar (segle XVIII), i la volta amb llanterna (segle XIX) que corona l'escala principal. També podem contemplar la pintura mural “La visita imposible de Juan Peset” obra de Damián Flores feta en el 2007 amb motiu del desè aniversari del Col·legi.

Més informació

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies