Centre Cultural La Nau, Sala Oberta

Data: De 24 de novembre de 2015 a 10 de gener de 2016.

Horari: De dilluns a dissabte, de 10 a 14 i de 16 a 20 hores. Diumenge i festius, de 10 a 14 hores
  Entrada lliure

 

 

 

 

Epinephelus costae (mero ratllat) © Sergio Ramírez Aguado

 

 

 

 

Organitza i Produeix
 
Vicerectorat de Cultura de la Universitat de València
 
Projecte
 
Grup d'estudiants de Biologia Marina Bioblau
 
 
 
 
Itineràncies:
 
- Des del 23 d'abril fins el 29 de maig de 2016, València, Museu de Ciències Naturals, C/ General Elio s/n
- Des del 2 de juny al 31 de juliol de 2016, Campus Burjassot - Paterna, Vestíbul Facultat de Farmàcia

 

 
 
 
Quan hom pensa en la diversitat faunística del nostre territori, tendeix a imaginar cérvols, papallones, porcs senglars, agrons, sargantanes, granotes... No obstant això, tant el litoral Mediterrani com els més de 600 quilòmetres de costa del País Valencià alberguen una ingent quantitat de bestioles de totes les formes i colors: el veïnat submergit.

Continuant amb l’esperit divulgador dels afers de la mar, el Grup d’estudiants de Biologia Marina Bioblau, conscient de la importància de la implicació de la societat i les noves generacions en la cura, estima i protecció del medi marí, ha organitzat amb el suport del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València l’exposició “Els nostres veïns submarins. Bestiari contemporani de la Mediterrània”. Estructurada evolutivament per classes d’animals, l’exposició consta d’una selecció de fotografies submarines de la fauna de les nostres aigües i d’altres mars, i s’acompanya de textos explicatius que contextualitzen zoològicament cada grup. Un viatge de la mà de la sinèrgia entre ciència i art cap als organismes del nostre blau: des dels més espectaculars, conspicus i coneguts, fins a les criatures més ocultes i curioses. Un espai on gaudir de les instantànies d’uns habitants que ens pertanyen i als quals pertanyem, que formen part dels nostres valors naturals i que mereixen a parts iguals el nostre respecte i la nostra admiració.

 

 

 

 

Cotylorhiza tuberculata (ou ferrat, borm groc) © Javier Murcia Requena 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies