Logo de la Universitat de València Logo Delegació per a la Incorporació a la Universitat Logo del portal

.
.

La Biologia a les teues mans 2015-16

  • 10 de novembre de 2015
Alumnes realitzant la pràctica de paleontologia

Pràctiques als laboratoris de la Facultat de Ciències Biològiques

Universitat de València.

OBJECTIUS:

  • Afavorir les relacions entre la Universitat de València i els centres d’ensenyament secundari.
  • Posar a la disposició dels professors i professores i dels estudiants de Biologia en el batxillerat els recursos de la Facultat de Ciències Biològiques.
  • Estimular i difondre entre els joves l’estudi de la biologia com a ciència i com a part integral de la seua cultura científica.

ADREÇAT A: Estudiants matriculats en 1r o 2n de batxillerat en la modalitat de Ciències de la Natura i la Salut.

DATA DE REALITZACIÓ: Del 25 al 29 de gener de 2016

- Grup de matí: De dilluns a divendres de 8,30 a 13,30 hores.
- Grup de vesprada: Dimarts i dijous de 14,30 a 19,30 hores.

LLOC DE REALITZACIÓ: Laboratoris de la Facultat de Ciències Biològiques, Campus de Burjassot de la Universitat de València.

INSCRIPCIÓ: Del 13 al 27 de novembre de 2015. Una vegada emplenada la inscripció, cal enviar per correu electrònic (futura@uv.es) el resguard d’inscripció signat pel professor o la professora responsable.

Tenint en compte el caràcter pràctic de l’activitat, cada professor i professora podrà demanar la participació d’un màxim de 15 estudiants per centre. També indicarà la seua preferència per a “grup de matí” o “grup de vesprada”.

Per a l’admissió en l’activitat es prioritzaran els centres que, havent-ho sol•licitat en les edicions anteriors, no hi obtinguen plaça. A més es considerarà com a criteri de selecció l’ordre de sol•licitud. La llista provisional de centres admesos, així com la data assignada per realitzar l’activitat, es publicaran en la web el 14 de desembre de 2015. Els centres admesos hauran de confirmar l'assistència, abans del 21 de desembre del 2015, per mitjà de correu electrònic a futura@uv.es

Llista d'enllaços: