Logo de la Universitat de València Logo Delegació per a la Incorporació a la Universitat Logo del portal

.
.

Lliurament de premis de la V Olimpíada de Clàssiques i III Olimpíada de Valencià

  • 22 de maig de 2014
Estudiants realitzant les proves de les Olimpíades

La Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació i la Delegació d’Incorporació a la Universitat han organitzat enguany la V Olimpíada de Clàssiques i la III Olimpíada de Valencià amb l'objectiu fonamental d'estimular l'estudi de les llengües clàssiques, el valencià i la seua cultura entre els joves, premiar l'esforç i l'excel•lència acadèmica i servir de punt de trobada entre l'ensenyament secundari i la universitat.

En aquesta tercera edició de l'Olimpíada de Valencià, s’hi han presentat 154 estudiants de primer i segon de batxillerat, de centres públics i privats de la Comunitat Valenciana. L'examen es va realitzar el passat 12 d’abril a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.

Els guanyadors de l'Olimpíada de Valencià són els següents:

Cora Bartual Sanbartolomé i Pau Mollà Zaragozà de Sagrado Corazón (Godella – València); Rubén Chazarra Gil i Gabriel Belkheiri García del Pozo de l’IES Districte Marítim (València); Jordi Micó Torró i Paula Gramage Sanchis de l’IES l’Estació (Ontinyent - València).

Així mateix, s’ha celebrat la cinquena edició de l’Olimpíada de Clàssiques, s’hi han presentat 116 estudiants de llengües clàssiques de 1r i 2n de batxillerat, de centres públics i privats de la Comunitat Valenciana. L'examen és va realitzar el dia 12 d’abril, a les 11 hores en la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.

Els guanyadors de l'Olimpíada de Clàssiques són els següents :

Adriana Caballer Ricart de l’IES La Moreria (Mislata - València); Pablo Campillo Urquijo de l’IES Juan de Garay (València); Alba Botella García de l’IES Abastos (València); Marc Miñana Perucho de l’IES Ausias March (Gandia – València); Felipe Lapeña Martínez de l’IES La Marxadella (Torrent – València) i Samuel Cifuentes Arias de l’IES Berenguer Dalmau (Catarroja – València)

El dijous 22 de maig, a les 17.30 hores, es realitzara al Salò de Graus “Enric Valor” l’acte de lliurament de premis dels estudiantes guanyadors de la V Olimpíada de Clàssiques i la III Olimpíada de Valencià. El premi consisteix en una beca per a la matrícula del curs 2014-2015 en qualsevol de les titulacions de la Universitat de València. Els guanyadors que ja tinguen la matrícula gratuïta per altres mèrits és beneficiaran d'una beca per a llibres i material d'estudi de la titulació.

En l'acte de lliurament seran presents Ramón López Martín, vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa; Carles Padilla Carmona, degà de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació; Jordi Sanchis Llopis, coordinador de l’Olimpíada de Clàssiques, Ramon Rosselló Ivars, director del departament de Filologia Catalana de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València i María José Lorente Carchano, Delegada per a la Incorporació a la Universitat de València.

Llista d'enllaços: