Logo de la Universitat de València Logo Delegació per a la Incorporació a la Universitat Logo del portal

.
.

Últims dies per inscriure’s a la Prova de Preselecció de l’Olimpíada de Química Curs 2016-2017

  • 15 de novembre de 2016
Image de la noticia

El pròxim divendres 2 de desembre de 2016 a les 16.00 h tindrà lloc la Prova de Preselecció de l’Olimpíada de Química Curs 2016-2017 a les Aules E1.1, F-1.4 i F-1.5 de la Facultat de Química del Campus de Burjassot. El període d’inscripció romandrà obert fins el divendres 25 de novembre. La inscripció ha de realitzar-se, com sol ser habitual, a través del Col•legi de Químics de València (http://www.colegioquimicos.com/).

Una vegada realitzada la Prova de Preselecció, els estudiants classificats podran participar en un curs preparatori de química que impartirà el professorat universitari. Finalitzat aquest curs, els estudiants es presentaran a la prova local de l’Olimpíada, la qual se celebrarà el 31 de març de 2017. A més a més, els alumnes classificats tindran la possibilitat d’estendre la seua participació a la fase nacional que tindrà lloc en maig de 2017.

L’Olimpíada de Química és una competició de caràcter internacional en què participen estudiants de nombrosos països i la qual organitza a nivell estatal la Real Sociedad Española de Química (RSEQ). La Universitat de València, a través de la Facultat de Química i la Delegació per a la Incorporació a la Universitat, s’encarreguen de la fase local de la competició.

Trobaràs més informació sobre l’Olimpíada i sobre com formalitzar les inscripcions en aquest portal Web (Secció «Cooperació amb Secundària» / «Olimpíades» / «Química»): www.uv.es/incorporaciouv