Logo de la Universitat de València Logo Delegació per a la Incorporació a la Universitat Logo del portal

.
.

VI Olimpíada de Clàssiques i IV Olimpíada de Valencià

  • 25 de febrer de 2015
Imatge Olimpiada de Clàssiques i Valencià

Inscripció oberta fins el 20 de març de 2015

Poden participar en les Olimpíades de Clàssiques i Valencià tot l’alumnat de 1r i 2n de batxillerat de la Comunitat Valenciana.

Els exàmens es realitzaràn el dissabte 28 de març de 2015, a les 10 hores l’Olimpiada de Valencià i a les 11 hores l’Olimpíada de Clàssiques a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València. Els alumnes inscrits seran convocats a les proves sense necessitat de comunicació personal porterior. Excepcionalment es podrà modificar la data i hora si les circumstàncies així ho requerixen; en eixe cas, els centres seran informats oportunament.

La prova de Valencià constarà de dues parts, una primera que consta de 100 qüestions tipus test. Aquesta prova tindrà una durada de 50 minuts. La segona consta de dos textos i l’alumnat haurà de triar-ne un. Aquesta prova tindrà una durada de 60 minuts. La participació es realitzarà en equips de dues persones i serà una única prova.

La prova de Clàssiques constarà de dues parts, una primera que consta de 50 preguntes de desposta breu sobre qüestions de la llengua grega i llatina, incloent-se ací algunes preguntes d’etimologia i derivats lèxics. La segona consta de 50 preguntes tipus test sobre la resta de qüestions pertanyents al temari. La participación es individual.

Més informació: Olimpíada de Clàssiques 2015

Més informació: Olimpíada de Valencià 2015
 

Llista d'enllaços: