Logo de la Universitat de València Logo Delegació per a la Incorporació a la Universitat Logo del portal

.
.

XIII Olimpíada de Biologia 2016

  • 28 de desembre de 2015
Logo de l'Olimpíada de Biologia

Dirigida a tots els alumnes de centres d'ensenyament matriculats durant el curs 2015-16 en l'assignatura de Biologia de 2n de batxillerat. La prova es realitzarà simultàniament a les tres provincies de la Comunitat Valenciana. La participació és individual.

L’objectiu fonamental és estimular l’estudi de les ciències biològiques entre els joves, premiar l’esforç i l’excel·lència acadèmica, divulgar la biologia i servir de punt de trobada entre l’ensenyament secundari i la Universitat.

INSCRIPCIÓ: Les inscripcions es realitzaran de l’11 al 29 de gener de 2016. Una vegada formalitzada la fitxa caldrà d’enviar per correu electrònic a futura@uv.es, a la Delegació d’Incorporació a la Universitat, el resguard d’inscripció de cada estudiant, acompanyat del vistiplau del professor o la professora de l’assignatura i de la direcció del centre.

CALENDARI D’EXAMEN: L’examen serà el divendres 19 de febrer de 2016, a les 16.30 hores a l’Aulari Interfacultatiu del Campus de Burjassot. Els alumnes inscrits seran convocats a les proves sense necessitat de comunicació personal posterior. Excepcionalment, es podrà modificar la data i l’hora si les circumstàncies així ho aconsellen; en aquest cas, els centres en seran informats oportunament.

TIPUS D’EXAMEN: L’examen és anònim i té una duració de dues hores. 
Constarà de 100 preguntes de tipus test relatives al temari indicat en l’apartat anterior. Cada pregunta té quatre opcions, de les quals només una és correcta. Quatre errors anul·len un encert. Les preguntes no contestades no es tindran en compte. 

TEMARI I CONTINGUTS:

  • Programa de l’assignatura de Biologia i Geologia de 1r de batxillerat, referit als continguts de Biologia (exclosos els continguts de geologia).
  • Programa de l’assignatura de Biologia de 2n de batxillerat que figura en el Decret 102/2008 d’11 de juliol de 2008. DOC 5806 (Excloent “Microbiologia i Immunologia. Aplicacions”).

Més Informació: Bases Olimpíada de Biologia 2016

Llista d'enllaços: