Logo de la Universitat de València Logo Delegació per a la Incorporació a la Universitat Logo del portal

.
.

La XIV Olimpíada de Biologia reuneix més de 200 participants de València

  • 17 de febrer de 2017
Image de la noticia

Un total de 229 estudiants de Biologia de segon de batxillerat de centres públics i privats de la província de València participen aquest divendres, 17 de febrer, en l'examen de la XIV Olimpíada de Biologia – Fase Autonòmica.

La prova, que es realitza simultàniament a Alacant, Castelló i València, reunirà un total de 430 estudiants de la Comunitat Valenciana el que suposa un dels majors índexs de participació d’estudiants respecte a la resta de comunitats autònomes.

L’examen de València, que començarà a les 16:00 hores, es farà a l’Aulari Interfacultatiu del Campus de Burjassot-Paterna de la Universitat de València.

L’examen és anònim i consisteix en una prova sobre els continguts de Biologia dels programes de primer i segon de batxillerat. Constarà de 100 preguntes de tipus test relatives al temari indicat previament.

La comissió acadèmica avaluadora de l’Olimpíada, constituïda per professors de la Facultat de Ciències Biològiques, determinarà els finalistes i proposarà els guanyadors de l’Olimpíada de Biologia de València.

Els guanyadors de l’Olimpíada de Biologia de València participaran en la FASE NACIONAL que, enguany, es realitzarà a Pamplona del 23 al 27 de març de 2017.

Del total de participants en la Fase Nacional, se’n seleccionaran els vuit millors classificats que representaran Espanya en les fases internacionals de 2017. Aquests estudiants rebran durant una setmana una preparació específica, teòrica i pràctica, per participar en les fases internacionals.

Els quatre primers classificats representaran a Espanya en la 28a Olimpíada Internacional de Biologia, que tindrà lloc en el mes de juliol a Coventry (Gran Bretaña).

Els quatre segons classificats representaran Espanya en la XI Olimpíada Iberoamericana de Biologia, que es realitzarà en el mes de setembre a Portugal.

Les Olimpíades de Biologia 2017 compten amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana i de l’Associació Olimpíada Espanyola de Biologia.

Mès informació en www.uv.es/incorporaciouv

Llista d'enllaços: