Els participants poden concebre i realitzar un projecte experimental o tecnològic que pose de manifest algun principi físic o la seua aplicació i exposar-lo i explicar-lo en una fira oberta al públic, que es també un concurs i finalitza amb el lliurament dels premis. Aquesta activitat forma part del conjunt d’iniciatives Experimenta, destinades a promoure una millora de l'aprenentatge de la Física amb especial atenció a la observació dels fenòmens naturals i la experimentació.

 

 Destinataris: estudiants de secundària (ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà), individualment o en grup de quatre (màxim) i amb la supervisió d’un professor/a.

Termini d’inscripció i presentació de propostes: fins al 1 de febrer de 2017.

Data i lloc de realització: La fira oberta al públic es celebra el 2 d'abril de 2017.

Organització: Facultat de Física de la Universitat de València.

Coordinació: Chantal Ferrer

Col•laboració: Delegació per a la Incorporació a la Universitat (Vicerectorat d'Estudis de Grau i Política Lingüistica i Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa), Centre de Formació i Qualitat, Càtedra de Divulgació de la Ciència, Unitat d'Igualtat,  Fundación Española para la Ciencia y la Tecnologia, Museu de les Ciències Príncipe Felip, Real Societat Espanyola de Física i altres entitats externes.
 

Contacteexperimenta@uv.es   
 

En la xarxa: www.uv.es/experimenta 
 

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy