Logo de la Universitat de València Logo Departament de Comercialització i Investigació de Mercats Logo del portal

.
.
.
.

III Edició del curs "Qualitat de Servei en Línies Aèries" (3-10 de febrer 2014)

  • 14 de gener de 2014
Image de la noticia

El curs d'extensió universitària, adreçat a estudiants d'Empresarials, ADE, ITM i Turisme, és impartit tant per professors de la Universitat de València com per professionals d'Air Nostrum. Este curs té per objectiu formar els alumnes sobre les estratègies i gestió del màrqueting en línies aéries i, en particular, en els enfocs i accions de millora de la qualitat del servei en el sector aeronàutic.

La Universitat de València i Air Nostrum celebrem del 3 al 10 de febrer III Edició del Curs "Qualitat de Servei en Línies Aèries" adreçat a estudiants d'Empresarials, ADE, ITM i Turisme.

Este curs d'extensió universitària és impartit tan per professors de la Universitat com per professionals d'Air Nostrum i se centra en l'anàlisi de les estratègies i gestió del màrqueting en línies aèries i, en particular, en els enfocs i accions de millora de la qualitat del servei en el sector aeronàutic. El curs se desenvoluparà a l'Aulari Sud del Campus dels Tarongers i a les instal·lacions d'Air Nostrum. La inscripció es realitza mitjançant el següent formulari.