Logo de la Universitat de València Logo Departament de Direcció d'Empreses Logo del portal

.
.
.
.

PROFESSORA AJUDANT DOCTORA

  • 31 de juliol de 2017
Image de la noticia

S'ha incorporat al Departament de Direcció d'Empreses "Juan José Renau Piqueras" la Dra. Naiara Escriba Carda.

La professora Escriba és Diplomada en Relacions Laborals, Llicenciada en Ciències del Treball (Premi Extraordinari de fi de carrera per la UV i Accèssit en Premis nacionals atorgats pel Ministeri d'Educació) , Màster en Estratègia d'Empreses i Doctora Direcció d'Empreses, Estratègia i Organització per la Universitat de València.

En el període 2012-2015, ja va formar part del nostre departament com PIF, gràcies a la beca 'Atracció del Talent' de la Universitat de València. Després es va incorporar com PDI a ESIC Business and Màrqueting School en 2016 fins a l'actualitat.

En la seua trajectòria, ha publicat articles en revistes com ara European Management Journal, Innovar Journal, així com articles de divulgació i diversos capítols de llibres internacionals. La seua activitat investigadora també inclou l'avaluació d'articles per a revistes indexades en el Journal Citation Report (JCR) i la participació en diversos congressos nacionals i internacionals. Com a part de la seua formació investigadora, ha realitzat diverses estades d'investigació pre doctorals en Nottingham Business School (Regne Unit) i en la Universitat Carles III de Madrid