Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Història de l'Art Logo del portal

.
.
.

Sagunt: Exposició "Memòria de la modernitat. La col·lecció patrimonial de la Diputació de València". Del 11 de març al 14 de juliol.

  • 8 de juliol de 2019
Image de la noticia

L'exposició estarà oberta en la Sala Glorieta de Sagunt. Inauguración: Dilluns, 11 de març de 2019, a les 20:00 h. La mostra, que recull una selecció del ric fons artístic de la Diputació de València, visitarà posteriorment Torrent. Ha estat comissariada per professorat del Departament d'Història de l'Art de la Universitat de València.

L'exposició "Memòria de la modernitat. La col·lecció patrimonial de la Diputació de València", després del seu exitós pas per Requena, Alzira, Gandia i Ontinyent, s'inaugura el dilluns 11 de març de 2019, a les 20:00 hores, a la Sala Glorieta de Sagunt. L'exposició en sala ha estat dissenyada per Pepe Beltrán (matra museografía) i l'organització ha comptat amb l'ajuda del personal de la secció de patrimoni de la Diputació de València. El llibre-catàleg, dissenyat per Ibán Ramón, s'ha editat tant en castellà com en valencià i serà presentat en breu. La mostra, que recull una selecció del ric fons artístic de la Diputació, visitarà posteriorment Torrent. Ha estat comissariada per Rafael Gil, Felipe Jerez, Mª José López Terrada, Ester Alba i Mireia Ferrer, docents del Departament d' 'Història de l'Art de la Universitat de València. Hi han col·laborat més membres del Departament, com el professor Daniel Benito, el PIF: Mariángeles Pérez, Agneta Vasileva, Maria Roca, Clara Solbes i la doctora Beatriz Ginés. Tots / es pertanyen al grup de recerca VALuART de la Universitat de València (GIUV2015-224).

Inauguració

Reportatge de la inauguració (Gandia)