Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Informàtica Logo del portal

.
.

Lectura TFG MARIELLA CANTERO DEL REY

  • 6 de setembre de 2016
Image de la noticia

Lectura TFG MARIELLA CANTERO DEL REY

Amb data 06-09-2016  l’estudiant MARIELLA CANTERO DEL REY  matriculat/da en el grup Z3 de l’assignatura 35094 - Trabajo Fin de Grado de 2015-2016 - Grado en Criminología, ha sol·licitat a la Secretaria de la Facultat de Dret el dipòsit del Treball Fi de Grau APLICACIONES DE RECONOCIMIENTO DE SONIDO AMBIENTAL dirigit pel/per la professor/a PALOMA MARÍA MORENO CLARI.

Després de consultar el seu expedient acadèmic, aquesta Secretaria ha verificat que l’estudiant compleix amb tots els requisits per a la lectura del treball establerts a les Instruccions per a l’elaboració, presentació i avaluació del Treball Fi de Grau de la seua titulació.

En compliment del protocol acadèmic-administratiu del TFG us informem, com a director del departament, que l’acte de lectura se celebrarà el dia 13-09-2016 a les 10,45 hores en DESPACHO 2-3-10 ESCUELA TÉCNICA SUPERIOR DE INGENIERÍA.

Conforme s’estableix a l’esmentat protocol, el TFG ha de ser defensat en acte públic davant del mateix tutor. El director del departament serà l’encarregat de donar publicitat a l’acte segons la manera prevista en cada departament.

Secretaria

Facultat de Dret