Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Informàtica Logo del portal

Cicle de conferències de I+D al Departament d'Informàtica

  • 24 de febrer de 2017
Image de la noticia

Cicle de conferències de I+D al Departament d'Informàtica

Des del Departament d'Informàtica donem començament a un cicle de conferències a través de les quals apropar a la comunitat universitària en l'ETSE les tasques que realitzen els professors en temes relacionats amb la investigació en les àrees d'arquitectura de computadors, ciències de la computació , telemàtica i teoria del senyal i comunicacions.

Aquestes conferències pretenen ser un punt de trobada entre els diferents grups de recerca, de manera que es fomente la col·laboració entre els mateixos. A més, aspiren a fomentar la participació de tot el personal investigador, especialment del personal en formació, com una forma d'integració dins el departament. Finalment, també projecten donar a conèixer a tots els nostres estudiants, especialment als alumnes de doctorat, màster i últims cursos d'enginyeria, les diferents línies d'investigació que es segueixen actualment en el departament.

La planificació inicial de les primeres conferències és la següent:

  • 3 de març: Modelatge Computacional de Electrofisiologia Cardíaca. Aplicació a diagnosi i tractament d'arrítmies. Prof. Dr. Rafael Sebastián. CoMMLab.
  • 7 d'abril: Integració de GPU virtualitzades en infraestructures de computació al núvol. Prof. Dr. José M. Claver i Prof. Dr. Juan Gutierrez. (HiPIS).
  • 5 de maig: Processament de senyal en xarxes de sensors acústiques. Prof. Dr. Màxim Cobos i Prof. Dr. Joan J. Perez. (SPAT- HiPIS).