Logo de la Universitat de València Logo Departament Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal Logo del portal

.
.
.
.

El Dr. Yelko Rodríguez Premi Extraordinari de Doctorat 2015/2016.

  • 20 de febrer de 2017

La Universitat de València va lliurar al investigador Doctor del Departament Yelko Rodríguez Carrasco, el Premi Extraordinari de Doctorat 2015/2016 en un acte celebrat divendres passat 17 de febrer.

Els Premis Extraordinaris de Doctorat de la Universitat de València corresponents al curs 2015-2016, el guardó que reconeix els mèrits de les millors tesis doctorals, es van lliurar divendres passat. Per a participar-hi, els nous doctors i doctores havien d’acreditar haver obtingut la nota màxima de qualificació en la defensa de la tesi, i també les publicacions que s’hagen derivat dels resultats de la seua investigació i altres mèrits com ara la internacionalització, les beques aconseguides o les estades de recerca realitzades a l’estranger.

En total es van presentar 123 candidatures, corresponents als dos cursos acadèmics anteriors, i se n’han premiat un total de 41. Els premis es divideixen en 14 grans àrees, sempre que s’hagen llegit un mínim de deu tesis en cadascuna d’elles. En aquesta ocasió se n’han concedit a les àrees de Física; Química; Biologia Cel·lular i Molecular; Ciències de la Natura; Farmàcia; Medicina; Enginyeria; Psicologia; Economia i Sociologia; Dret, Ciències Polítiques i Criminologia; Geografia i Història; Filologia, Traducció i Comunicació; i Filosofia i Ciències de l’Educació. En l’àrea de Matemàtiques no hi havia suficients participants i queda per tant sense efecte en aquesta convocatòria.

El premi suposa una gran distinció en el currículum de les persones guardonades, que esperen que els ajude a continuar en el món de la investigació, o a poder tornar si ara no s’hi dediquen.

Imatges: