Logo de la Universitat de València Logo Departament Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal Logo del portal

.
.
.
.

La Dra. María José Ruiz i el Dr. Jordi Mañes, han sigut nomenats membres del Comitè Científic de l'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AECOSAN).

  • 23 de febrer de 2017

La Dra. María José Ruiz i el Dr. Jordi Mañes, professors del Departament de Medicina Preventiva, han sigut nomenats membres de la Secció de Seguretat Alimentària i Nutrició del Comitè Científic de l'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AECOSAN).

El Comité Científic és l’Òrgan d’Avaluació de Riscos que assumeix les funcions de proporcionar a l’AECOSAN dictàmens científics, definir l’àmbit dels treballs de recerca necessaris per a les seues funcions i coordinar els treballs dels grups d’experts en el marc de les actuacions de l’Agència. Està integrat per dues seccions, una de Seguretat Alimentària i Nutrició, i una altra de Consum. 
 
Entre les funcions de la secció de Seguretat Alimentària i Nutrició està la promoció de la seguretat a totes les fases de la cadena alimentària mitjançant la realització d’activitats relacionades amb l’avaluació de riscos i l’oferiment de garanties i informació objectives als consumidors i agents econòmics del sector agroalimentari espanyol, així com planificar, coordinar i desenvolupar estratègies i actuacions que fomenten la informació, l’educació i la promoció de la salut en l’àmbit de la nutrició, i en particular, en la prevenció de l’obesitat.