Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

.
.
.

I Edició del programa University Junior International Entrepreneurs. Dos mesos en empreses/entitats europees amb la finalitat de desenvolupar una idea de negoci.

 

La Universitat de València, dins el programa EMPRÈN + del Vicerectorat d’Investigació i Política Científica, ha obert el termini per a participar en la primera edició del programa University Junior International Entrepreneurs (UJIE) 2016, que té per objecte fomentar la mobilitat internacional per a estudiants universitaris amb la finalitat de contribuir a desenvolupar, en un entorn global, el talent emprenedor de l’alumnat excel·lent amb iniciatives empresarials en sectors globals, així com fomentar la creació d’empreses en l’àmbit internacional.

Aquest programa es desenvolupa en paral·lel a les cinc universitats públiques en el marc del programa Campus de l’Emprenedor Innovador, finançat per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

La convocatòria finança a l'alumnat la realització de dos mesos de pràctiques acadèmiques externes en empreses i entitats fora de l'estat espanyol, i proporciona una formació on-line en emprenedurisme internacional.

Les pràctiques estan becades amb 2.000 € mensuals i han de començar en el mes d'octubre de 2016. El termini de presentació de sol·licituds finalitza l'11 de setembre de 2016.

 

Data De 12 de juliol de 2016 a 11 de setembre de 2016. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Fundació Universitat Empresa de la Universitat de València (ADEIT)

 
Organitza
 

Contacta practicas@adeituv.es

 
Més informació