Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

.
.
.

Exposició Càtedra de la Policia Local

  • 15 de febrer de 2017
Image de la noticia

Aquest matí ha estat inaugurada l'Exposició "La Càtedra de Protecció Ciutadana-Policia Local de València"

El saló de Cristall de l'Ajuntament acull, des d'avui i fins al 28 de febrer, una exposició itinerant, que també s'acostarà a tots els barris, per a mostrar a la ciutadania el treball conjunt que desenvolupen la Policia Local i la Universitat de València per a garantir la protecció ciutadana. Aquesta mostra, que ha inaugurat avui l'alcalde de València, Joan Ribó, s'emmarca en les activitats de la càtedra *PROTECPOL que ambdues entitats van subscriure l'any passat “per a acostar l'Administració a la societat i respondre des de les institucions a les seues necessitats en matèria de seguretat”.

Com a portaveu de la Universitat, el vicerrector de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla Pla ha destacat que l’esmentada càtedra ha permés establir una estructura estable que facilitarà, sens dubte, mantindre i consolidar les relacions entre les dos institucions. 

La directora de la Cátedra PROTECPOL Policía Local-UV i comissària de l'exposició,  la professora Na Paz Lloria García,  ha destacat l'interès de les dues institucions per a aconseguir que els ciutadans i ciutadanes guanyen en qualitat de vida”.

Consulta ací més informació