Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

.
.
.
Cartell
Festival de Benvinguda

Del 13 d’octubre al 5 de novembre. Un programa ple de música, cinema, art públic, teatre, exposicions, solidaritat i activitats de les associacions d'estudiants

 

Les classes ja han començat, i per celebrar l'inici del nou curs us proposem el Festival de Benvinguda de la Universitat de València, que tindrà lloc del 13 d’octubre al 5 de novembre. Un programa ple de música, cinema, art públic, teatre, exposicions, solidaritat i activitats de les associacions d'estudiants.

Aquest any gaudirem de nou dels Concerts de Benvinguda a la Sala Noise amb Aspencat, Sidonie i León Benavente entre altres. Els concerts acústics de la Benvinguda al Botànic hi seran tres: María Rodés, El Cifu, i Anni B Sweet. A més, hi haurà programació al Col·legi Major Rector Peset i a la Sala El Loco.

La programació completa la podeu trobar a http://www.uv.es/benvinguda, on també podreu comprar les entrades per als concerts, encara que la majoria d'activitats són gratuïtes.

Amb la recaptació de les entrades i les activitats que tinguen lloc al voltant del Dia mundial per l'Eradicació de la Pobresa, donem suport a Pobresa Zero (http://www.pobresazero.org)

Esperem que us agrade el programa i esperem també comptar amb la vostra participació.

Bon curs nou!

 

Període de l'esdevenimentDe 13 d’octubre de 2015 a 5 de novembre de 2015. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 09:00 a 20:00.

 
 
Lloc de realització

Sala Noise, jardí Botànic Ontinyent, CM Rector Peset, La Nau,etc

 
Organitza

Delegació del Rector per a Estudiants

SeDI.

www.uv.es/benvinguda

 

Contacta benvinguda@uv.es

 
Més informació