Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

.
.
.

Conferències impartides una vegada al mes per experts procedents de l'àmbit acadèmic i la societat civil, fins a abril de 2017.

 

Des de la construcció de murs contra eventuals sol·licitants d'asil fins l'ascens de partits d'extrema dreta, passant per la retallada dels drets socials dels estrangers, les restriccions en l’accés a la nacionalitat i la prohibició selectiva de pràctiques minoritàries, la institucionalització del racisme està soscavant els principis fonamentals de la convivència en les societats europees. Complint amb la seua missió d'avaluació i crítica jurídic-política, l'equip del projecte d'investigació "Diversitat i Convivència: els drets humans com a guia d'acció" (MULTIHURI), coordinat des de l'Institut de Drets Humans de la Universitat de València per la professora Ángeles Solanes Corella, organitza al llarg del curs 2016-2017 el II Cicle de Seminaris sobre racisme, multidiscriminació i drets humans. Cada mes, diversos experts procedents de l'àmbit acadèmic i de la societat civil, es reuniran a la Facultat de Ciències Socials per identificar els reptes relacionats amb les discriminacions racistes i proposar vies per abordar-los de forma efectiva i justa. Totes les sessions estan obertes al públic i vindran seguides d'un debat amb els assistents.

Per consultar tots els detalls sobre els pròxims seminaris, els convidem a consultar la pàgina web del projecte MULTIHURI punxant l'enllaç que trobaran baix.

 
Període de l'esdeveniment:
  • 25 de novembre de 2016 de 15:30 a 17:30. Divendres.
  • 12 de desembre de 2016 de 16:30 a 18:30. Dilluns.
  • 23 de gener de 2017 de 15:30 a 17:30. Dilluns.
 
 
Lloc de realització

Saló de Actes de la Facultat de Ciències Socials

 
Organitza

Institut de Drets Humans de la Universitat de València.

http://www.idhuv.es

 

Contacta pier.dupont@uv.es

 
Més informació