Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

.
.
.

Una jornada lúdica i amable amb diferents tallers per a aquest col·lectiu que celebra la seua festa anual al Jardí Botànic.

 

Amics i Antics Alumnes de la Universitat de València ja està preparant la II Trobada anual, que es farà el pròxim dia 12 de maig, al Jardí Botànic de la Universitat de València. La trobada, que començarà a les 10.30 h, està concebuda com una jornada lúdica i festiva per a les persones que formen part d'aquest col·lectiu i els seus acompanyants.

Al llarg de tot el matí es podrà gaudir dels sis tallers diferents que s'han dissenyat per a aquesta edició. Quatre per a adults: un taller de màgia exprés, un tast de vins a càrrec de Torres, un homenatge a Teodor Llorente i una visita guiada pel jardí; i dos per als menors de 12 anys: un taller de xanques i una jornada de jocs cooperatius i del món. En acabar totes aquestes activitats, s'oferirà un piscolabis com a comiat.

Per participar en la trobada, se'n requereix reserva.

La inscripció es va iniciar el 17 d'abril i acabarà el dia 27. Els socis i sòcies del col·lectiu poden inscriure's en aquesta segona trobada mitjançant els tel. 96 353 10 70 i 96 353 10 63, o l'adreça electrònica amics@uv.es. Cada membre d'Amics i Antics Alumnes hi pot anar acompanyat de tres participants i podran participar en un sorteig amb productes oferts per les empreses col·laboradores d'Amics.

Tradicionalment, la trobada anual d'Amics i Antics Alumnes de la Universitat de València es feia pel Nadal al Centre Cultural La Nau. L'any passat es va canviar de format amb el desig d'oferir una jornada més lúdica i entretinguda aprofitant el bon temps.

Amics i Antics Alumnes és la via per continuar connectat amb la Universitat de València, quan ja s'han acabat els estudis, o la fórmula per vincular-s'hi si mai abans no s'ha pertanyut a la institució. I és que aquest col·lectiu ofereix un conjunt de descomptes i avantatges per a totes les persones que volen ser considerades membres de la comunitat universitària, a més de poder gaudir d'altres avantatges específics, com ara: excursions, descomptes en assegurances, centres de benestar i oci, hotels i cases rurals, etc. Actualment, més de 1.800 persones gaudeixen d'aquest projecte

 

Data 12 de maig de 2012 de 10:30 a 14:30. Dissabte.

 
 
Lloc de realització

Jardí Botànic

 
Organitza

Amics i Antics Alumnes de la Universitat de València.

www.fguv.org/amics

 

Contacta amics@uv.es

 
Més informació