Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

.
.
.
I Jornada de UVCàtedres -23 anys junts-

La jornada és oberta, gratuïta i és necessari confirmar assistència mitjançant el formulari d'inscripció de l'esdeveniment.

 

El matí del dia 4 de novembre tindrà lloc al Jardí Botànic de la Universitat de València la Jornada de Càtedres Institucionals i d’Empresa de la Universitat de València, amb el lema Col·laborant, creixem junts. Es tracta d’una jornada oberta a la comunitat universitària i a la societat valenciana, on es reconeixerà la contribució d’aquest model de col·laboració entre la Universitat de València, el món empresarial i les institucions valencianes, i s’hi analitzarà el futur d’aquest tipus d’aliances de col·laboració que tan bons resultats ha donat.

Desprès de la inauguració institucional i la conferència inaugural, impartida per D. Ismael Pantaleón -de “Ideas Infinitas”- , un dels actes centrals d’aquesta jornada serà una taula redona que, a manera de diàleg, tindrà una representació equilibrada d’institucions, empreses i responsables de la direcció acadèmica de les càtedres, perquè donen la seua visió sobre aquest assumpte. Aquesta taula redona es desenvoluparà en dos moments successius, en els quals s’analitzarà tant el present i el futur de les aliances universitat-empresa a través de les càtedres universitàries (diàleg 1), com les bones pràctiques i la creació d’equips per a innovar a través de les càtedres universitàries (diàleg 2).

 

Data 4 de novembre de 2016 de 09:00 a 14:00. Divendres.

 
 
Lloc de realització

Jardí Botànic de la Universitat de València

 
Organitza
 

Contacta uvcatedres@uv.es

 
Més informació