Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

.
.
.

L'Institut de Criminologia de la UV junt a l'Escola Europea de Ciències de la Seguretat organitzen aquesta jornada amb la participació de Mark Safarik del FBI.

 

L'objectiu del Seminari és proporcionar informació sobre el comportament de l'individu basat en la investigació i/o suport operacional, mitjançant l'aplicació de l'experiència, la recerca i de la formació a la complexitat.

La Unitat d'Anàlisi d'investigació criminal és un procés de revisió dels crims, des del comportament i perspectives de recerca. Es tracta de revisar i avaluar els fets d'un acte criminal, delinqüent, interpretació, comportament, i la interacció amb la víctima; com es va exhibir durant la comissió del delicte, o com es mostra en l'escena del crim.

Per açò, per a aquest primer Seminari, l'Escola Europea de Ciències de la Seguretat, ha convidat al Sr. Mark Safarik, que és una de les autoritats mundials en la tècnica del perfil criminal per a la captura d'agressors en sèrie, i que ha escrit diversos llibres sobre el tema. Va treballar durant 22 anys en la Unitat de Ciències del Comportament del FBI (Oficina Federal d'Investigació d'EEUU).

Considerem que serà de gran utilitat no solament als Criminòlegs en l'exercici de la seua professió, sinó a tots els alumnes que estiguen cursant estudis Universitaris de Criminologia, Psicologia, Investigació Privada o Dret, en les diferents Universitats que ho imparteixen en el nostre territori espanyol.

 

Període de l'esdevenimentDe 13 d’octubre de 2016 a 14 d’octubre de 2016. Dijous i divendres de 08:30 a 20:00.

 
 
Lloc de realització

Aula Magna de la Facultat de Dret

 
Organitza

Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals / Escola Europea de Ciències de la Seguretat.

www.uv.es/institut-criminologia-ciencies-penals/ca/institut-universitari-investigacio-criminologia-ciencies-penals.html / www.eecs.es

 

Contacta seminarioperfilescriminales@eecs.es

 
Més informació