Logo de la Universdad de Valencia Logo Facultad de Derecho Logo del portal

.
.
.

Forum d'Ocupació de la UV a la Facultat de Dret

  • 24 noviembre de 2015
Image de la noticia

El Fòrum d’Ocupació de la Universitat de València obri les seues portes dimarts dia 24, de 10 a 17 hores, a la Facultat de Dret

El Fòrum d’Ocupació de la Universitat de València obri les seues portes dimarts dia 24, de 10 a 17 hores, a la Facultat de Dret (Campus dels Tarongers).

 

Més de  60 empreses i entitats, pertanyents a 24 sectors d’activitat diferents, es donaran cita en els diversos estands que, enguany, s’instal·laran als campus dels Tarongers i de Burjassot-Paterna.

 

 

 

Dimarts 24, seran els organitzadors del Fòrum qui oferiran la conferència ‘Troba i crea la teua ocupació amb OPAL i Uniempren’ -entitats adscrites a la Fundació General de la Universitat de València-, que tindrà lloc a la Sala Joaquín Tomás Villarroya de la Facultat de Dret (12 hores).

El Fòrum d’Ocupació de la Universitat de València té com a objectiu crear un pont de comunicació entre ocupadors i futurs ocupats, i professionals qualificats ja titulats, acostant així l’empresa i el món universitari. Els seus visitants podran intercanviar informació cara a cara amb els responsables de cadascuna de les entitats participants, lliurar el seu currículum i assistir a les activitats gratuïtes programades.

Més informació i programació detallada, en el web del X Fòrum d’Ocupació:
http://www.uv.es/forodempleo

També es pot seguir el Fòrum a través de Facebook i Twitter en facebook.com/opaluv i @OPAL_valencia