Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

194 beques de pràctiques en empresa per a estudiants de la Universitat de València

  • 13 de desembre de 2015
beques de pràctiques

Empreses i estudiants tenen de termini fins al pròxim 31 de gener de 2016 per a presentar les seues sol·licituds.

Un total de 194 estudiants de qualsevol titulació podran beneficiar-se de pràctiques remunerades en xicotetes i mitges empreses.

ADEIT gestionarà, una edició més, aquest programa, que està finançat pel Banc Santander amb una borsa econòmica de 1.800 euros per pràctica, i compta amb la col•laboració de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) i de la  Confederación Española de la Pequeña y Mediana Empresa  (CEPYME).

Entre els seus principals objectius, aquestes beques permeten  incorporar el talent dels joves universitaris a les pimes espanyoles a més de complementar la formació dels estudiants, acostar-los a l’àmbit professional, ampliar els seus coneixements i afavorir el seu contacte amb empreses que podrien facilitar-los la seua posterior inserció en el mercat laboral.

Els estudiants interessats i les empreses interessades en participar en aquesta nova edició del programa, que es desenvoluparà entre l’1 de març i el 30 de setembre, ja poden presentar la seua sol•licitud a través de la web d’ADEIT , on trobaran tota la informació relativa al programa. Empreses i estudiants tenen de termini fins al pròxim 31 de gener de 2016 per a presentar les seues sol•licituds.

Més de 700 estudiants de la Universitat de València

Durant les quatre edicions anteriors, 773 estudiants de la Universitat de València s’han beneficiat d’aquestes beques i han tingut l’oportunitat d’adquirir una experiència pràctica remunerada en una empresa mitjançant aquest programa de beques. El grau de satisfacció, segons els últims estudis realitzats, és molt elevat. El 95% de les persones que van realitzar una beca reconeix haver augmentat la seua formació i el 33% d’aquest col·lectiu va trobar treball gràcies a aquestes beques.

Més informació