Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

Ajudes per al desenvolupament de projectes d’innovació educativa i millora de la qualitat docent per al curs 2015/16

  • 23 de maig de 2015
ayudas innovacion educativa

El termini de presentació de les sol·licituds serà fins al 15 de juny de 2015.

La convocatòria està vertebrada en tres programes diferenciats (Pla d’Innovació de Centre, Renovació de Metodologies Docents i Grups Estables i Xarxes d’Innovació Contínua), amb atenció preferencial a sis línies d’actuació de caràcter estratègic (ús de les TICs; participació dels i les estudiants; docència en anglés; connexió dels egresats amb el mercat de treball; millora dels plans d’estudis; transferència del coneixement). El termini de presentació de les sol·licituds serà fins al 15 de juny de 2015.

Des del curs 2003/2004, la Universitat de València ha vingut fent un important esforç institucional per a impulsar la innovació educativa en els estudis universitaris i, d’esta manera, col·laborar a millorar la docència en el context de la construcció de l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). Ara, sense renunciar a aprofundir en els aspectes positius de l’experiència acumulada, es pretén accentuar la transferència d’eixes accions innovadores a la millora de l’excel·lència docent.

Per a això, el Vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa de la Universitat de València, presenta una convocatòria renovada i vertebrada en tres programes diferenciats:

  • El programa A, Pla d’Innovació de Centre, tracta de posar en valor la coordinació docent entre les diferents assignatures d’una mateixa titulació o, inclús, entre assignatures de títols distints, bé siguen impartides en el mateix Centre o no;
     
  • El programa B, Renovació de Metodologies Docents persegueix experimentar escenaris d’assaig de nous instruments metodològics i renovades tècniques de millora dels processos d’ensenyament-aprenentatge;
     
  • El programa C, Grups Estables i Xarxes d’Innovació Contínua, està orientat a la constitució de grups i xarxes d’innovació, a través de la col·laboració amb altres universitats, donant cabuda al professorat d’altres nivells del sistema educatiu.

Estos tres programes s’encasten de manera sinèrgica amb sis línies d’actuació estratègica que, sense negar la possibilitat de treballar en altres temàtiques, tindran un tractament preferent, atés que suposen aspectes especialment vinculats a la millora de la qualitat de la docència universitària:

  1. Ús de les TICs i l’elaboració de materials en obert;
  2. Foment de la participació dels i les estudiants en la millora dels processos d’ensenyament-aprenentatge
  3. Suport a l’increment de la docència en anglés
  4. Realització d’activitats que faciliten la connexió dels egregats amb el mercat de treball
  5. Millora dels plans d’estudis, amb la vista posada en l’acreditació i l’obtenció de segells de qualitat
  6. Posada en valor i transferència del coneixement i investigació en matèria d’innovació educativa.

El termini de presentació de les sol·licituds serà del 15 de maig al 15 de juny de 2015. Hi haurà un segon termini de presentació de sol·licituds del 13 d’octubre al 13 de novembre de 2015.

Les sol·licituds es presentaran per mitjà de la seu electrònica de la Universitat de València (ENTREU) accessible des de http://entreu.uv.es .

Més informació, en la web del Centre de Formació i Qualitat “Manuel Sanchis Guarner” www.uv.es/cfq i del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa www.uv.es/sfpie.

Llista d'enllaços: