Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

Cerimònia de graduació ADE-Dret promoció 2008-2014

  • 6 de maig de 2014
Foto Acto

Els estudiants de la Doble Llicenciatura d'Administració i Direcció d'Empreses (ADE) i Dret, es donaran cita el proper divendres 9 de maig, a les 18:00h en el Saló d'Actes de la Ciudad de la Justicia de València.

La Facultat d´Economia i la Facultat de Dret celebren l'Acte de Graduació de la doble titulació d'Administració i Direcció d'Empreses (ADE) i Dret.

En l'acte intervindran el Rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo; el Degà de la Facultat d´Economia, Vicent Soler; la Degana de la Facultat de Dret, Maria Elena Olmos. A més, en la Cerimònia, participaran personalitats públiques com; el Conseller d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, Máximo Buch; el Conseller de Governació i Justícia, Serafín Castellano i la  Presidenta del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, Pilar de la Oliva Marrades.

També participaran com a padrins de la Cerimònia; Mª Àngels Dasí Coscollar, professora de la Facultat d´Economia; i Juan Francisco Mestre Delgado, professor de la Facultat de Dret. Els estudiants també tindran la seua representació, per mitjà de la intervenció dels representants dels alumnes.

 

Llista d'enllaços: