Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

Col·loqui i Assemblea General de Socis de CIRIEC-Espanya

  • 23 de maig de 2016
Image de la noticia

L'associació científica CIRIEC-Espanya, en el marc de la seva assemblea general anual, celebrarà el 3 de juny en la Facultat d´Economia un col·loqui sobre ‘Les actuals polítiques de la Generalitat Valenciana en matèria d'economia social’. L'acte tindrà lloc a la Sala Sánchez Ayuso a les 10:00 hores.

En el col·loqui participaran el director general de Planificació, Ordenació, Avaluació i Qualitat de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, Gustavo Zaragoza; i el director general d'Economia, Emprenedoria i Cooperativisme de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Francisco Álvarez Molina. Serà presentat pel degà de la Facultat d'Economia, José Manuel Pastor, i el president de CIRIEC-Espanya, José Mª Pérez De Uralde, i moderat per la directora de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana, Nardi Alba Benaches.

La revista CIRIEC-Espanya, revista d'economia pública, social i cooperativa, ha estat distingida recentment per la Fundación Española para la Ciencia Y Tecnología (FECYT), del Govern de Espanya, amb el segell de qualitat de “Revista Excelente”. És la tercera ocasió en la qual, després d'haver superat un rigorós procés d'avaluació basat en dotze indicadors de qualitat, la revista rep aquest segell de qualitat, que solament ha estat atorgat a set revistes dedicades a temes econòmics.

Programa