Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

Logo MetroValencia

Si ets estudiant o treballador/a, ara tens l’oportunitat d’aprofitar els avantatges de l’Acord de Col·laboració entre la Universitat de València i MetroValencia

 

La targeta es pot sol·licitar a través de la web de Metrovalencia. Amb això, a més d'agilitzar la tramitació de l'emissió de la nova targeta també contribuiràs a la sostenibilitat mediambiental.

Segueix les intruccions des de l'opció Sol·licita la teua targeta de l'apartat Atenció al Client i, una vegada finalitzat el procés, podràs recollir la teua targeta en qualsevol CAC o en qualsevol Punt del Client de Metrovalencia. Per això nomès hauràs de presentar el teu DNI / NIE i el document d'ascripció a la Universitat de València (original de la matrícula en el cas dels estudiants i les estudiantes i document acreditatiu en el cas dels treballadors i les treballadores), així com aportar fotografia personal amb format DNI. Una vegada efectuat l'abonament corresponent (4€) s'emetrà i lliurarà la targeta.

La targeta només serà vàlida per a la xarxa de MetroValència i podrà ser carregada amb un títol de transport mensual que et permetrà realitzar un nombre il·limitat de viatges dins la zona de validesa i a partir de la data de compra del títol.

 

Període de l'esdevenimentd' 1 de setembre de 2014 a 30 de setembre de 2014. Tots els dies de 00:00 a 14:00.

 
 
Lloc de realització

http://www.metrovalencia.es/wordpress/?page_id=5

 
Organitza

Universitat de València

MetroValencia.

www.metrovalencia.es

 

Contacta esteband@uv.es

 
Més informació