Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

Un equip d'estudiants de Torrent guanya el concurs projecte d'empresa de la Facultat d’Economia, amb una proposta empresarial basada en ajudar a les famílies afectades per la crisi

  • 6 de maig de 2016
premis projecte empresarial

Tres Projectes d'Empresa dels centres IES Marxadella, Colegio Martí Sorolla i l'IES Ramón Muntaner, han sigut els guanyadors del Concurs “Projecte Empresarial”

3A Asociación de Ayuda entre Alumnos” és el projecte d'empresa que ha guanyat el primer premi de la 8ª edició del Concurs Projecte Empresarial. Ha sigut dissenyat per Silvia Ruiz Álamo, Alba del Carmen Rodríguez Vizarro, Laura Carrión Vivar i Patricia Casas Giménez, estudiants de l'IES Marxadella de Torrent i dirigit per la professora Reyes Beltrán Felip. 

Altres dos projectes han resultat premiats: “KAOS S.L.”, de l'equip d'estudiants del Colegio Martí Sorolla de València i dirigit pel professor Luis David García Chaves, ha aconseguit el segon premi i “Elecbikes Valencia”, dirigit per Santos Núñez Tomás, de l'IES Ramon Muntaner de Xirivella. 

Un total de 10 equips han aconseguit que el jurat seleccione les seues propostes. Panells, maquetes i detalls han romàs exposats durant bona part de la jornada del dijous 12 de maig, en el hall de la Facultat d’Economia. 

L'Acte de lliurament de premis de el “Concurs Projecte Empresarial” ha estat presidit per Isabel Vázquez, vicerectora d'estudis de Grau i Política Lingüística i han intervingut: Josefina Bueno, directora general d'Universitats, Investigació i Ciència; José Manuel Pastor, degà de la Facultat d’Economia; Domingo Ribeiro, director de la Cátedra Excelencia y Desarrollo en Emprendimiento, DACSA-UV; Constantino José García, director de la Cátedra “Finanzas Internacionales” del Banco de Santander. Tots ells han manifestat el seu agraïment a estudiants i professors participants per liderar projectes un any més, posant en valor la valentia amb la qual els estudiants han defensat la seua idea de negoci. 

El concurs, que compleix el seu 8ª edició, ha reunit projectes empresarials realitzats per estudiants de centres de Godella, Torrent, Xirivella i València. Està impulsat per la Comissió de Cooperació de la Facultat d´Economia amb Secundària, en col·laboració de la Cátedra Excelencia y Desarrollo en Emprendimiento, DACSA-UV i de la Cátedra Finanzas Internacionales del Banco de Santander, i està dirigit a estudiants de Cicles Formatius i de Batxillerat, de centres públics i privats de la Comunitat Valenciana. El jurat, integrat per docents de la Facultat d’Economia i de les entitats col·laboradores, valora, entre altres aspectes: “la innovació, la viabilitat; el compromís social; la sensibilitat amb el medi ambient, i la presentació pública”.

Llista d'enllaços: