Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

L'estudiant José Matas i la professora Haydeé Calderón guardonats en els Premis AECOC 2016

  • 22 de novembre de 2016
Image de la noticia

El treball titulat ‘Las capacidades dinámicas para una cadena de suministro eficiente en los mercados exteriores’ ha rebut el Accèsit Acadèmic en la categoria Supply Chain.

En el marc del lliurament dels Premis Acadèmics i de Periodisme de AECOC, celebrat el dimecres 23 de novembre a Madrid, José Matas, Graduat en International Business per la Facultat d’Economia de la Universitat de València, ha rebut el Accèsit Acadèmic en la categoria Supply Chain, pel seu treball ‘Las capacidades dinámicas para una cadena de suministro eficiente en los mercados exteriores’ tutelat per la Dra. Haydée Calderón, professora del Dpt. de Comercialització i Investigació de Mercats de la Facultat d’Economia de la Universitat de València.

La convocatòria distingeix als treballs acadèmics que millor desenvolupen mesures que permeten a les companyies ser més competitives; valors i pràctiques que AECOC pretén impulsar en el marc de la seua missió. El treball de AECOC en l'àrea Supply Chain es basa en impulsar una cadena de valor més eficient i sostenible.