Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

La Facultat d´Economia acollirà el Congrés sobre Comptabilitat i Gestió de Control

  • 8 de juny de 2016
Congreso iberoamericano

Els dies 27, 28 i 29 de juny la Facultat d´Economia serà l'escenari d'aquesta trobada, que concentrarà a investigadors i professionals internacionals en els camps de la Comptabilitat i el Control de Gestió.

El Departament de Comptabilitat de la Facultat d´Economia organitza, amb el patrocini de la Universitat de València, la Facultat d´Economia i AICOgestión, el X Congreso Iberoamericano de Contabilidad de Gestión i III Congreso Internacional sobre Gestión Portuaria que s'emmarca dins dels actes commemoratius del 50 aniversari de la Facultat.

L'acte inaugural tindrà lloc el dilluns 27 de juny i serà presidit pel Rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo; el Conseller d'Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana, Vicent Soler; el Vicerector d'Internacionalització i Cooperació de la Universitat de València, Guillermo Palao; el Degà de la Facultat d’Economia de la Universitat de València, José Manuel Pastor; y el professor de la Facultat d'Economia, Vicente Ripoll.

Aquest congrés pretén servir com a fòrum de discussió al creixent nombre d'investigadors i professionals interessats en els avanços teòrics i pràctics relacionats amb la Comptabilitat i Control de Gestió. Les aportacions estaran relacionades amb l'Administració, Comptabilitat i Comptabilitat de Gestió, facilitant l'acostament de conceptes i experiències a nivell internacional.

Programa