Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

La Facultat d’Economia continua el seu creiximent com a centre de referència per a cursar estudis d'Economia i Empresa

  • 29 de juliol de 2017
Image de la noticia

Totes titulacions de la Facultat d’Economia incrementen la seua nota de tall pel que fa a l'any 2016. La Facultat d’Economia de la Universitat de València, incrementa més de 4 punts percentuals (4’10%) la nota de tall per a accedir als estudis oferits pel centre, pel que fa a les dades de l'any 2016.

Les notes de tall amb major increment respecte a l'any 2016, han sigut en el Grau en Finances i Comptabilitat (8’308), el Grau en ADE (9,006), i el Grau en Turisme (8,034) amb unes variacions percentuals de 6’59%, 6’43% i 5’79%, respectivament. Les altres titulacions de la Facultat d’Economia (Grau en Economia, el Grau en Internacional Business, el Doble Grau en ADE + Dret i Doble Grau en Turisme + ADE) també han rebut, un any més, el respatler per part dels estudiants, on les seues notes de corts han augmentat pel que fa al mateix període de l'any anterior.

Facultat d’Economia es consolida com a centre preferit pels estudiants de nou ingrés a la Universitat per a cursar els seus estudis en les àrees d'Economia i Empresa. Aquesta dada es veu reflectit en el nombre de sol·licituds rebudes pel centre, que superen notablement a l'oferta de la Facultat en totes les seues titulacions.

Els resultats obtinguts de la preinscripció per al Curs 2017/18 són un exemple més del prestigi del centre, que sens dubte, en els seus primers 50 anys de vida posiciona a la Facultat com un centre d'Excel·lència Acadèmica.