Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

La Facultat d´Economia participa a la Conferència EAIE 2016

  • 15 de setembre de 2016
EAIE 2016

Amb l´objectiu de fomentar la seua projecció internacional, la Universitat de València ha participat del 14 al 16 de setembre en la conferència anual de la EAIE (European Association for International Education) a Liverpool.

Empar Pons, Vicedegana de Relacions Internacionals ha representat la Facultat d´Economia, mentre que la Universitat de València ha comptat amb la presencia en la Conferència EAIE del delegat del rector per a la mobilitat i del personal del Servei de Relacions Internacionals.

En la conferència, la Universitat ha donat a conèixer els programes d´estudis oficials i, per primera vegada en aquesta fira, els cursos específics per a estudiants estrangers. També s´han establert noves relacions amb institucions d´educació superior de tot el món i s´han celebrat trobades amb les universitats sòcies de la Universitat de València en els àmbits de la mobilitat, la recerca i les xarxes internacionals.

La participació en aquesta fira, que aquest any ha celebrat la 27 edició, permet establir nous convenis d´intercanvi d´estudiants i professorat dins del programa Erasmus, així com consolidar els existents. El que afavoreix que la Facultat d´Economia continue sent el centre amb major nombre d´intercanvis en l’àmbit europeu dins de l´esmentat programa.

En els darrers anys, s´ ha reforçat la participació de la Universitat en les fires. Tant el Vicerectorat d´Internacionalització i Cooperació com el Servei de Relacions Internacionals tenen com un dels seus objectius augmentar la visibilitat de la institució en l´àmbit internacional. EAIE és la conferència d´educació superior més important que es celebra a Europa, en la que participen més de 5.000 participants de més de 90 països d´universitats de tot el món. En aquesta edició s´han desenvolupat 21 workshops i 152 sessions i hi ha hagut més de 300 stands.

Més informació