Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

La Facultat d'Economia de la Universitat de València celebra la Cerimònia de Graduació

  • 11 de setembre de 2017
Image de la noticia

Aquesta setmana la Facultat d´Economia de la Universitat de València s'ha vestit de gala per a celebrar la Cerimònia de Graduació dels seus estudiants.

 Enguany, com a novetat i com a conseqüència de l'elevat nombre d'alumnes que participen en aquests esdeveniments, la Graduació s’ha hagut de celebrar en dos actes. En total, més de 600 estudiants es van congregar al Palau de la Música de València, juntament amb els seus pares i familiars

En la cerimònia del dia 13, dedicada als Graus d'Administració i Direcció d'Empreses (ADE) i Finances i Comptabilitat (FIC), Juan Luis Gandia, Vicerector d'Economia, Infraestructures i Tecnologies de la Informació de la Universitat de València va ser l'encarregat de conduir el solemne acte. Li van acompanyar en la taula José Manuel Pastor, Degà de la Facultat, professors i personal tècnic. Manuel Illueca, Director General de l'Institut Valencià de Finances, com a padrí de la promoció, va animar els graduats a afrontar amb ambició aquesta nova etapa de les seues vides i Tania Baños, Regidora de la Vall d'Uixó, els va dirigir unes paraules en representació de l'Administració Pública.

El dijous, en l'Acte de Graduació dels Graus d'Economia, Turisme i International Business, va ser Maria Vicenta Mestre, Vicerectora d'Ordenació Acadèmica, Professorat i Sostenibilitat qui va dirigir la cerimònia. Francisco Catalán, President del Llevant U.D., va actuar en aquesta ocasió com a padrí. Es va donar la circumstància de que enguany tant els padrins de la promoció com les autoritats públiques són tots ells egressats de la Facultat d’Economia.

Patricia Rocafort (ADE) i Irene Raussell (GIB), representant els seus companys graduats, van pronunciar uns emotius discursos que van fer rememorar els assistents el seu pas per les aules.

Les veus de la Coral José Roca van acompanyar el solemne Acte interpretant el “Veni Creator” i tancant amb "Gaudeamus Igitur".

Air Nostrum, la Cátedra de Finanzas Internacionales – Banco Santander el Col·legi Oficial d'Economistes de València (COEV), la Regidoría de Joventut de l'Ajuntament de València, i el Col·legi Oficial de Titulars Mercantils i Empresarials de València (COMEVA), entitats que col·laboren habitualment amb la Facultat d’Economia, patrocinen aquests actes.