Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

La Facultat d’Economia de la Universitat de València la millor valorada per les empreses espanyoles en les àrees d'Economia i Direcció d'Empreses

  • 3 de setembre de 2016
Image de la noticia

L'estudi, realitzat per la Fundación Everis, reflecteix la valoració que fan les empreses sobre els coneixements i habilitats dels recentment titulats, així com dels centres on han cursat els seus estudis.

Si fa unes setmanes, València es va posicionar en el top mundial de les millors ciutats per als estudiants, ara són les empreses espanyoles les que situen a la Facultat d’Economia de la Universitat de València en la primera posició en les àrees d'Economia i Direcció d'Empreses.

L'estudi, difereix d'altres rànquings que es basen en l'excel·lència investigadora o docent dels centres, en què té en compte la valoració de les empreses sobre les habilitats i coneixements dels recentment titulats, així com dels centres on aquests van cursar els seus estudis. Les empreses espanyoles valoren dels nostres joves titulats, la seua honestedat i compromís ètics, així com la seua capacitat d'aprenentatge i adaptació al canvi; la seua facilitat per al treball en equip; les seues habilitats interpersonals i de comunicació, o la seua forma d'analitzar i resoldre problemes.

A més, el treball situa al grau en Administració i Direcció d'Empreses (ADE), com la titulació que més contractes genera en el mercat laboral, més de la meitat dels quals es duen a terme.

Per a l'elaboració del rànquing, la Fundación Everis ha tingut en compte l'opinió de 2.155 empreses privades de més de 10 treballadors, recolzant-se en la valoració que realitzen els ocupadors de 14.485 contractats recentment titulats de 95 titulacions de grau procedents 82 universitats públiques i privades, a nivell nacional.

La Facultat d’Economia de la Universitat de València destaca pel seu caràcter innovador i pioner, que es veu reflectit per la qualitat i amplitud de la seua oferta acadèmica (5 Graus, 2 Dobles Graus, 9 Doble titulacions internacionals, 16 Màsters oficials i 8 programes de doctorat), situant-la com el tercer centre d'Espanya en estudis d'Economia i Empresa segons el prestigiós Rànquing de Shanghái, a més de ser el primer centre de la Comunitat Valenciana a haver-hi impartit docència en anglès, i actualment, la facultat espanyola que més estudiants Erasmus rep i envia.

Font