Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

La Facultat d’Economia de la Universitat de València organitza el II Workshop Anaeco 2016

  • 21 de juny de 2016
Image de la noticia

El Workshop Anaeco 2016, que analitzarà problemes corresponents a diversos àmbits de la investigació micro i macroeconòmica, se celebrarà en la Facultat d´Economia els dies 6,7 i 8 de juliol.

Després del favorable acolliment que va rebre la reunió de 2015, el Departament d'Anàlisi Econòmica de la Facultat d´Economia ha decidit donar continuïtat enguany al Workshop Anaeco convocant l'edició de 2016. Per a aquesta segona reunió s'han programat 8 sessions en les quals es presentaran i debatran 20 treballs, en l'elaboració dels quals han participat professionals de 22 universitats i centres de recerca de diferents països.

En les sessions del Workshop Anaeco 2016 s'analitzaran problemes corresponents a diversos àmbits de la investigació micro i macroeconòmica actual, tant teòrica com a aplicada. Entre altres problemes d'interès, es presentaran treballs sobre creixement econòmic, la integració i competitivitat internacional, la política monetària i els ajustos fiscals, el mercat de treball, el finançament de les polítiques de benestar, els problemes financers i bancaris, les desigualtats regionals i les polítiques de competència i I+D. En tots els casos, els treballs presentats vénen avalats per les acreditades trajectòries investigadores dels seus autors.

El DAE ha contribuït durant cinc dècades a la formació d'un gran nombre d'economistes que treballen en l'empresa i les administracions públiques. Amb aquesta iniciativa vol fer visible que alguns dels seus egressats es dediquen professionalment a la recerca en universitats, institucions públiques, organismes reguladors i centres especialitzats d'Europa i Estats Units. Molts d'aquests investigadors han seguit trajectòries professionals destacades en diferents països, mantenint contactes professionals i personals entre si, gestats en els seus anys d'estudi en la Facultat d’Economia de la Universitat de València.

El DAE convida a participar en les sessions del Workshop a tots els seus membres i als companys de la Facultat d´Economia, als estudiants de màster i doctorat i totes aquelles persones interessades en les temàtiques abordades.

Programa