Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

FdE Ética - Ètica Empresarial i lideratge Directiu

  • 16 de febrer de 2017
Ética Empresarial y liderazgo Directivo

Els pròxims dies 23 i 24 de febrer, a les 12:00h, la Facultat d’Economia dues noves sessions de formació del Projecte FdE Ética, impartides per Santiago Martínez, Aalto University School of Business (Finlàndia).

La sessió del dia 23 de febrer se celebrarà en el Sala Sánchez Ayuso a les 12:00 hores i està obert a tota la comunitat universitària, professors, estudiants, personal tècnic i egressats.

La sessió del dia 24 de febrer se celebrarà en la Sala Manuel Vela (4ª planta- Comptabilitat) a les 12:00 hores i està destinada al professorat i al personal tècnic.

Santiago Martínez ha centrat el seu interès i recerca en el lideratge basat en les virtuts, la llibertat i la motivació. Resideix des de principis dels anys noranta a Hèlsinki, en la universitat dels quals es va llicenciar en Ciències Polítiques. Té un MBA per lla Helsinki School of Economics, actual Aalto University School of Business, on imparteix classes de Responsabilitat social i Ètica empresarial. També és professor convidat en el MBA de la Strathmore Business School, Nairobi, Kenya.

Santiago és soci fundador de Providentia Ltd, una xicoteta empresa finlandesa que ofereix seminaris i programes de formació sobre lideratge. Escriu amb assiduïtat en www.hyvejohtajuus.fi, un blog finlandés sobre lideratge i desenvolupament personal. Una de les seues passions és la cooperació al desenvolupament, i per açò està involucrat actualment en diversos programes de desenvolupament en països com Kenya, Bolívia i el Líban.

Les sessions, organitzades en el marc del projecte d'innovació FdE Ètica, se celebraran durant l'1er Semestre. El seu objectiu és donar a conèixer i adaptar la docència des d'una perspectiva més ètica en les nostres matèries.

Llista d'enllaços: