Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

Més de 250 economistes es van reunir en la Facultat d'Economia en la Trobada 25 Aniversari de la Promoció 1985-1990 i anteriors

  • 26 de novembre de 2015
Trobada 25 Aniversari

En l'Acte van estar representades les promocions d'economistes que van finalitzar els seus estudis des de 1971 fins a 1990.

La Trobada 25 Aniversari organitzada per la Facultat d'Economia de la Universitat de València va tindre lloc divendres  27 de novembre a les 19:00h i va acollir a més de 250 titulats de la Facultat.

Els economistes assistents a la Trobada van comprovar de primera mà que han canviat moltes coses des que van finalitzar els seus estudis, des del lloc físic de la facultat fins a la pròpia denominació del centre.

La taula presidencial va estar representada per José Manuel Pastor, Degà de la Facultat d'Economia; Pedro Cillero, Vicesecretari de la Facultat i egressat de la promoció que es graduava; Pilar Catalán, Cap de la Secretaria de la Facultat d'Economia; Francisco Pérez, egressat de la Facultat i Director de l'Ivie; Ernest Cano, degà de la Facultat de Ciències Socials i egressat de la promoció que es graduava, en l'àrea d'economia; Ana Ibáñez, egressada de la promoció que es graduava de l'àrea d'empresa; i Luis Aznar, egressat de la Facultat d'Economia i Director de la Fundación Cañada Blanch. Ells van ser els encarregats d'imposar als alumni la insígnia representativa de la Facultat.

A més, Javier Quesada, en qualitat de representant dels professors, i Rafaela Pizarro, en representació dels estudiants que es graduaven, van dirigir algunes paraules als presents.

A l'acte també van assistir els degans de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials Ángel Ortí, Enrique Bigné i Màximo Ferrando, i els directors de l'Escola Universitària d'Estudis Empresarials Ramón Torcal, Fernando Peris, José Luís Monzón i Amparo de la Torre, així com l'anterior degà de la Facultat d’Economia, Vicent Soler.

El Cor Juvenil de la Unió Musical de Picanya va obrir l'acte interpretant el "Veni Creator" i va posar el punt i final de la cerimònia amb el "Gaudeamus Igitur".

L'objectiu principal de la Trobada va ser reprendre i reforçar les relacions que es van forjar durant anys de compartir pupitres entre els antics estudiants que van cursar els seus estudis. El mateix fet de retrobar-se de nou després de tants anys va ser sens dubte un esdeveniment en si mateix.

Per a finalitzar la vetlada els assistents van gaudir en un entorn distès d'un sopar-còctel al propi Hall de la Facultat i en el que també va col·laborar Chocolates Valor.

Llista d'enllaços: