Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

La Universitat de València obri el termini de preinscripció per als màsters oficials del curs 2015-2016.

 

La Universitat de València obri el termini de preinscripció per als màsters oficials del curs 2015-2016. Tindrà dues fases, una primera que finalitzarà el 15 de juny, i una altra que comprén des del dia 16 de juny fins el dia 2 de setembre. La Universitat oferta un total de 108 màsters oficials.

Alguns d'aquests màsters permeten l'accés a professions regulades, com ara el Màster de Professor/a d'Educació Secundària, el Màster en Psicologia General Sanitària, el Màster en Advocacia, o el Màster en Enginyeria de Telecomunicació.

El proper curs acadèmic 2015-2016 la Universitat amplia la seua oferta amb noves titulacions, tals com el Màster en Enginyeria Química o el Màster en Paleontologia Aplicada, que s'organitza conjuntament amb la Universitat d'Alacant.

L'oferta de màsters oficials arriba a les 5.000 places i constitueix una de les més variades i àmplies del sistema universitari valencià.

La sol·licitud es pot realitzar de forma electrònica a través de la seu electrònica de la Universitat: https://webges.uv.es/uvEntreuWeb/menuSEU.jsp?idtramite=PG_PM15

El Servei de Postgrau, situat a l'edifici del Rectorat, és la unitat responsable de gestionar de forma centralitzada la preinscripció i admissió per a tots els màsters de la Universitat de València.

Més informació sobre el procediment de preinscripció:

http://www.uv.es/uvweb/universitat/ca/estudis-postgrau/masters-oficials/preinscripcio-/-admissio/requisits-acces-1285846650476.html

Informació sobre l'oferta de màsters per al curs 2015-2016:

http://www.uv.es/uvweb/universitat/ca/estudis-postgrau/masters-oficials/oferta-masters-oficials/masters-branques-coneixement-1285848941532.html

 

Data De 9 de març de 2015 a 2 de setembre de 2015. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Servei de Postgrau

 
Organitza

Universitat de València.

 

Contacta postgrau@uv.es