Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

Premi a l'Excel·lència Acadèmica per a Gregorio Labatut

  • 13 de maig de 2015
Premio Gregorio Labatut

Gregorio Labatut, professor del Departament de Comptabilitat de la Universitat de València, ha obtingut el premi a l'Excel·lència Acadèmica en la XII edició dels Premis de la Asociación Catalana de Contabilidad y Dirección (ACCID).

Aquests guardons s'atorguen a aquells acadèmics, o institucions acadèmiques, que han contribuït amb solidesa al desenvolupament de la docència i de la recerca en el camp de la comptabilitat.

Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials, Professor Titular d'Universitat de la Facultat d´Economia de la Universitat de València, amb 20 anys impartint docència en Comptabilitat Financera, Consolidació Comptable, Auditoria, Valoració d'empreses i relaciones comptabilitat i fiscalitat de l'empresa.

Ha sigut Director del Departament de Comptabilitat de la Universitat de València des de juny de 1997 a juny 2003. També va ser vicedegà de la Facultat de CC.EE. (actualment Facultat d´Economia) i Degà en funcions.

President d'Honor del Instituto de Expertos en Prevención de Blanqueo de capitales y financiación del terrorismo. (INBLAC).

Membre de la Comisión sobre Principios Contables de la Asociación Española de Contabilidad y Administración de Empresas (AECA).

És Director del grup de recerca “Interrelaciones entre Normas Fiscales y Contables y Valoración de empresas” del Departament de Comptabilitat de la Universitat de València.

Avaluador extern de la Revista de Contabilidad, Revista Europea de Dirección y Economía de Empresa y de la revista Central European Journal of Operations Research, indexada en el JCR.

Ha publicat més de 400 articles en revistes nacionals i estrangeres i presentat comunicacions i ponències en Congressos internacionals i nacionals, sobre temes de fiscalitat, comptabilitat de l'empresa, blanqueig de capitals, valoració d'empreses i blanqueig de capitals i FT. Col·laborador habitual de Ediciones Francis Lefebvre.

Ha escrit més de 20 llibres sobre comptabilitat, fiscalitat, comptabilitat internacional, valoració d'empreses, comptes anuals, blanqueig de capitals i FT, etc. publicats per prestigioses editorials com: Thomson Civitas en 2006, editorial Ariel, Editorial CISS Wolsters Kluver, Ediciones Francis Lefebvre y la Asociación Española de Contabilidad y Administración de empresas.
Ha impartit nombrosos cursos i seminaris sobre diverses matèries relacionades amb la comptabilitat, valoració, fiscalitat de l'empresa i prevenció de blanqueig de capitals