Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

Presentació del llibre “Cuatro vientos en contra: el porvenir económico de España”

  • 28 de setembre de 2017
Presentació del llibre “Cuatro vientos en contra: el porvenir económico de España”

El proper dimecres 4 d'octubre a les 19:00h en el Paranimf del Centre Cultural La Nau tindrà lloc la presentació del llibre “Cuatro vientos en contra: el porvenir económico de España”, obra de l'economista i catedràtic de la Facultat d’Economia Jordi Palafox, amb pròleg de Josep Fontana.

Palafox ens presentarà el seu nou assaig i obrirà un torn de debat amb els assistents sobre la conjuntura actual i els aspectes de futur per a l'economia nacional. A més, participaran en el col·loqui Antonio Ariño, vicerector de cultura i igualtat de la Universitat de València; Matilde Mas, catedràtica d'anàlisi econòmica de la Universitat de València i directora de projectes internacionals de l’Ivie; i Carlos Sebastián, catedràtic d'economia.

L'entrada és lliure fins a esgotar places. L'acte està organitzat per diferents institucions tals com la Fundació General de la UV, la Generalitat Valenciana, la Agència Valenciana de la Llengua, Caixa Popular i l’Escola Europea d’Humanitats.

Jordi Palafox és Doctor en Economia i Catedràtic d'Història i Institucions Econòmiques a la Universitat de València fins a la seua jubilació anticipada a l'agost de 2014. Va ser investigador de l'Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (Ivie) des de 1990 fins a 1998 i membre del Consell de Redacció de la Revista d'Història Econòmica. Ha escrit diversos llibres sobre la història econòmica d'Espanya durant el segle XX, el més difós dels quals és “España 1808-1996: el desafío de la modernidad” escrit amb Juan Pablo Fusi. A més, ha impartit cursos i conferències en universitats espanyoles i estrangeres (Carlos III, Pompeu Fabra, O.C. Berkeley, Tufts-Harvard, U.c.la Jolla, etc.) i publicat nombrosos articles d’investigació sobre història de l'economia en revistes especialitzades.

Notícia completa