Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

Presentació del llibre “El modelo Consum, una cooperativa responsable y sostenible”

  • 5 d’abril de 2014
Foto Libro

El darrere 25 d'abril, a les 19'30 h, en la Fira del Llibre de València, es presentà el llibre de Vanessa Campos i Climent i Joan Ramon Sanchis-Palacio.

La de Consum és una història d'èxit col·lectiu, el d'una cooperativa que va nàixer en 1975 amb un xicotet supermercat a Alaquàs (València) . Trenta anys després, Consum posseïx una àmplia xarxa de punts de venda amb forta presència en diverses comunitats autònomes, i ha consolidat un model de negoci que porta associats un gran nombre de valors socials.

Dividit entre parts, El model Consum. Una cooperativa responsable i sostenible analitza la història d'esta cooperativa valenciana, la seua estructura i model de negoci, així com les claus del seu èxit. Estes tres parts es complementen amb una cronologia comparada de les principals fites de la història de la cooperativa.

El llibre, publicat per Vincle ha comptat amb dos prologuistes d'excepció: Vicent Soler, Degà de la Facultat d'Economia de València, i Emili Villaescusa, President de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana, que junt amb els autors i Francisco Álvarez Molina, President d'Ètica Family Office, i Javier Quiles, Director de la Relacions Externes de Consum, participaran en l'acte de presentació de la Fira del Llibre de València.

Descarrega invitació

Llista d'enllaços: