Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

Els Serveis Administratius i Econòmics de la Facutat d'Economia han sigut certificats en la Norma ISO 9001:2015

  • 20 de maig de 2017
Image de la noticia

El personal tècnic dels Serveis ha superat amb èxit l'auditoria que avalua el compliment de tots els punts de la norma UNE-EN-ISO 9001:2015, per la qual cosa han obtingut la seua certificació per la Certificadora Internacional Bureau Veritas, adaptant-se així a la norma que obliga a totes les institucions certificades en ISO.

Entre les dimensions que conformen la nova norma destaca un primer acostament al concepte de gestió del coneixement, necessari per a l'eficàcia dels processos i per a aconseguir la conformitat dels productes i serveis. Així mateix, també es posa en valor a la comunicació com un dels engranatges que permeten a un sistema de gestió millorar la seua eficàcia, així com el fet d'aprofundir de manera més explícita en el control sobre la provisió externa a qualsevol manera de subcontractació, incloent serveis al client final, processos, o parts dels processos definits.

Aquesta empresa va certificar els SAEFE per primera vegada en 2010 i des de llavors han renovat cada any la Certificació i han sigut sempre Recertificats. En 2016 van tornar a ser recertificats en la seua gestió, que comprèn les àrees de gestió acadèmica, administrativa i econòmica.

En un context on es qüestiona l'eficàcia del sistema públic d'universitats, aquesta certificació serveix per a reiterar el compromís de la Facultat d'Economia en general, però molt particularment dels professionals dels Serveis Administratius i Econòmics, a continuar treballant eficaçment per a oferir a la societat valenciana una formació integral del seu capital humà, formant ciutadans compromesos i professionalment competents.

Gràcies a aquest esforç, aquesta formació seguirà tenint lloc amb el suport en la gestió d'uns serveis amb certificació de qualitat.