Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

València, en el top mundial de les millors ciutats per als estudiants universitaris

  • 25 de maig de 2016
QS Best Student Cities

Segons el rànquing internacional QS Best Student Cities, València és una de les ciutats preferides per als estudiants universitaris.

València és coneguda per ser una ciutat idíl·lica per a l'estudiant. Però aquesta vegada, el famós rànquing internacional QS Best Student Cities ho reconeix de manera oficiosa. La ciutat llevantina ha sigut inclosa en aquesta classificació, que reconeix diversos factors influents en la qualitat de vida de l'estudiant universitari, com poden ser: l’assequibilitat, la mescla d'estudiants, l'atractiu de la ciutat i les perspectives de trobar ocupació.

La ciutat del Túria, a més de destacar pel seu sistema acadèmic, ofereix altres elements que influeixen de manera inequívoca en la qualitat de vida dels estudiants residents en la ciutat. El clima i la gastronomia són aspectes clau en el bon posicionament de València en el QS Best Student Cities. Passejar pel seu casc històric, banyar-se en les seues platges o visitar la futurista Ciutat de les Arts i les Ciències acompanyat del sol i la llum que la caracteritzen, alça a la capital valenciana entre les més benvolgudes pels estudiants internacionals.

No menys important que els factors anteriors és la l’assequibilitat econòmica. I és que, València s'alça fins al top 10 mundial en aquest apartat. El cost de vida en la ciutat és menor que el de la majoria de les grans ciutats mundials. A més, les taxes universitàries moderades, si les comparem amb altres països, la converteixen en una destinació interessant.

La Facultat d'Economia, pionera en docència en anglès i capdavanters en internacionalització

Pel que correspon a la Facultat d´Economia de la Universitat de València, la qualitat i amplitud de la seua oferta acadèmica (5 Graus, 2 Dobles Graus, 9 Doble titulacions internacionals, 16 Màsters oficials i 8 programes de doctorat) la situen com un dels centres universitaris mundials preferits. A més, la Facultat compta amb el prestigi de ser el primer centre de la Comunitat Valenciana en haver impartit docència en anglès, i actualment, és la facultat espanyola que més estudiants Erasmus rep i envia.