News list

Last 10 news

 • 25/06/17

  Cerimònia de Graduació del Doble Grau ADE + Dret promoció 2012 – 2017

  Els estudiants del Doble Grau en Administració i Direcció d'Empreses i Dret, es graduaran el pròxim dia 29 de juny a les 18:30h, en la Sala Rodrigo del Palau de la Música de València.

  [Read more]

 • 24/06/17

  Obert el període de beques per a cursar assignatures oficials de la Florida State University

  Els estudiants de la Facultat podran cursar assignatures oficials de la Florida State University oferides en la seua seu local de València. Les classes comencen el 3 de juliol. El període d'inscripció finalitza el 30 de juny o quan es completen les beques.

  [Read more]

 • 23/06/17

  Convocatòria de pràctiques extracurriculars remunerades en el Registre Mercantil a l'estiu

  El Registre Mercantil de València ofereix 25 pràctiques extracurriculars per a estudiants de la Facultat d´Economia. La presentació de sol·licituds romandrà oberta fins al dia 30 de juny.

  [Read more]

 • 22/06/17

  La Facultat d’Economia de la Universitat de València es manté en el top de les més valorades per les empreses en les àrees d'Economia i Direcció d’Empreses

  L'estudi, realitzat per la Fundació Everis, mesura la valoració que fan les empreses sobre els coneixements i habilitats dels recentment titulats, així com dels centres on han cursat els seus estudis, ens situa en segona posició, únicament per darrere de la Universidad de Sevilla.

  [Read more]

 • 22/06/17

  Terminis de preinscripció a Graus per al curs 2017-2018

  La resolució de l'adjudicació de places als 5 Graus i 2 Dobles Graus de la Facultat d'Economia es resoldrà el dia 14 de juliol de 2017. Els terminis per a presentar la sol·licitud segons les circumstàncies de l'alumnat que s'especifiquen a continuació.

 • 21/06/17

  Preinscripció 2ª Fase als màsters oficials de la Facultat d´Economia Curs 2017-2018

  Del dia 16 de juny a l’1 de setembre romandrà oberta la 2ª fase per a la preinscripció de màsters en la Facultat d'Economia.

 • 20/06/17

  Two rankings position the UV in the first place in Sciences and Engineering and the third most innovative university in Spain

  The 3th edition of Ranking University-Enterprise 2017, created by Everis Foundation, analyses the opinion of the enterprises about the skills of the postgraduate workers hired in the last five years. This ranking have positioned the Universitat de València in the first place in the Science and Engineering field; and in the second place in Economics, Law and Business Administration and Management. Furthermore, the Universitat de València has moved from position sixth to the third place in terms of innovation this year. It has improved its position in the Reuters News ranking. In this ranking in which have participated a hundred of European universities with major contributions to science and technology, the Valencian academic institution has moved from 95th position to the 82th in 2016-2017.

  [Read more]

 • 13/06/17

  Oberta la convocatòria d’ajudes Erasmus Pràctiques per al curs 2017-18

  La Universitat de València ha obert fins el 14 de juliol la convocatòria d’ajudes Erasmus Pràctiques 2017-2018, que possibilita la realització de pràctiques en països participants en el Erasmus+ de la Comissió Europea.

  [Read more]

 • 12/06/17

  La Facultat d’Economia welcomes Prof. Simon P. Anderson (University of de Virgínia (USA)

  Prof. Simon P. Anderson, specialised in Industrial Economics, has been invited by VLC/CAMPUS, International Campus of Excellence.

  [Read more]

 • 12/06/17

  Jornada “Els nous reptes de l'aprenentatge en l'àmbit universitari”

  Les III Jornades de sistemes de votació electrònica en la docència universitària (JSVE) se celebraran el dilluns 19 de juny, de 9:30h a 14:00h, en la Sala Manuel Sánchez Ayuso. Per a assistir, és imprescindible inscriure's amb anterioritat al 8 de juny de 2017. La presentació de treballs tindrà com data límit el 5 de juny.

  [Read more]

For more news, please use the browser

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy