News list

Last 10 news

 • 24/09/17

  La Facultat d’Economia de la Universitat de València celebra el II Fòrum de Turisme

  Dimecres que ve 27 de setembre, amb motiu del Dia Mundial de Turisme, la Facultat d’Economia de la Universitat de València acollirà la segona edició de forTur_VLC, II Fòrum de Turisme, coincidint amb el dia fixat en el calendari de les Nacions Unides per a destacar el valor social cultural, polític i econòmic del turisme.

  [Read more]

 • Convocatoria adelantada

  23/09/17

  Dates d'examen de convocatòria avançada

  Dins d'aquesta notícia hi trobareu el calendari amb les dates de celebració dels exàmens de convocatòria avançada. Les dates pendents d'assignació seran actualitzades a aquest mateix espai.

 • Prácticas

  22/09/17

  Acord de pràctiques curriculars del primer semestre 2017-2018

  El proper dia 27 de setembre es procedirà al lliurament dels acords de pràctiques del primer semestre. El lliurament es realitzarà a l'aula 115 de l'aulari Sud amb el següent horari.

  [Read more]

 • 21/09/17

  Estudiants admesos Graus Facultat d'Economia amb estudis universitaris oficials parcials

  Al haver-se cobert totes les vacants ofertades en les diferents titulacions, la resta de peticions han estat desestimades. Termini de reclamacions del 19 al 26 de setembre.

 • 21/09/17

  Nova edició del Programa "Estudia a la Facultat d'Economia”

  Un any més s'engega el Programa Estudia, una campanya per a donar a conèixer l'oferta formativa de la Facultat d'Economia als centres d'ensenyament secundari de la província de València.

  [Read more]

 • 20/09/17

  Taula Redona “Más Europa: Beneficios de la pertenencia a la UE”

  El dimarts 26 de setembre la Sala Sánchez Ayuso acollirà a les 12:30h la taula redona formada per Joan Calabuig, Delegat del Consell per a la UE, i els professors de la Facultat, Manuel Sanchis i Javier Quesada. Cecilio Tamarit moderarà l'acte que serà presentat pel degà de la Facultat, José Manuel Pastor.

 • Presentació del llibre “Cuatro vientos en contra: el porvenir económico de España”

  20/09/17

  Presentació del llibre “Cuatro vientos en contra: el porvenir económico de España”

  El proper dimecres 4 d'octubre a les 19:00h en el Paranimf del Centre Cultural La Nau tindrà lloc la presentació del llibre “Cuatro vientos en contra: el porvenir económico de España”, obra de l'economista i catedràtic de la Facultat d’Economia Jordi Palafox, amb pròleg de Josep Fontana.

  [Read more]

 • Solicitud título universitario

  19/09/17

  Sol·licitud de Títol Universitari i SET per la Seu Electrònica Entreu

  Mitjançant la Seu Electrònica Entreu es podrà sol·licitar l'expedició del Títol Universitari i del Suplement Europeu al Títol (SET).

 • 12/09/17

  I Edició del Programa e2 “Estudiante x Emprendedor” a la Universitat de València

  Programa e2 “Estudiante x Emprendedor” orientat a promoure l'esperit emprenedor i a entrenar a estudiants de qualsevol titulació de la Universitat de València en la creació d'iniciatives de negoci amb el suport d'empresaris a nivell regional.

  [Read more]

 • 12/09/17

  Javier Lozano, exalumno de la Facultat d’Economia, nou Director de Tracosa València

  Javier Lozano, que va realitzar les seues pràctiques en Tracosa València, va estudiar el Màster en Internacionalització Econòmica: Integració i Comerç Internacional durant el Curs Acadèmic 2015/2016.

  [Read more]

For more news, please use the browser

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy