University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Cerimònia de Graduació del Doble Grau ADE + Dret promoció 2012 – 2017

  • June 22nd, 2017
Image de la noticia

Els estudiants del Doble Grau en Administració i Direcció d'Empreses i Dret, es graduaran el pròxim dia 29 de juny a les 18:30h, en la Sala Rodrigo del Palau de la Música de València.

La Facultat d´Economia i la Facultat de Dret celebren l'Acte de Graduació de la doble titulació en Administració i Direcció d'Empreses i Dret de la promoció 2012 - 2017.

En la cerimònia, la taula presidencial estarà composta pel Rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo; el Director General de l'Institut Valencià de Finances, Manuel Illueca; la Presidenta del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, Pilar de la Oliva; el Degà de la Facultat d’Economia, José Manuel Pastor; i la Degana de la Facultat de Dret, Maria Elena Olmos; la Vicedegana d'Estudis de Grau de la Facultat d'Economia, Dolores Forés; y el Vicedegà d'Estudis de Grau de la Fcaultat de Dret, Guillermo Rodríguez.

A més, en l'Acte estan convidats com a padrins de la de la Cerimònia: Marisa Quintanilla, padrina de la promoció de la Facultat d’Economia; i Pilar Montes, padrina de la promoció de la Facultat de Dret. També els estudiants tindran la seua representació, mitjançant la intervenció dels representants dels alumnes.