University of Valencia logo Logo School of Engineering Logo del portal

Convocatòria California-Spain Campus: "A Berkeley StartUp Bootcamp"

  • January 13rd, 2017
California-Spain Campus:

En el marc d’aquesta iniciativa, els vicerectorats d’Internacionalització i Cooperació i el d’Estudis de Grau i Política Lingüística convoquen i organitzen un concurs per a seleccionar sis estudiants matriculats en el curs 2016/2017, en titulacions oficials de grau, màster o doctorat. Als participants que completen el període de formació i superen el procés selectiu (mitjançant l’avaluació favorable dels seus projectes per part de la Comissió de Selecció), se’ls concediran ajudes que inclouran la inscripció i l’allotjament per a participar en el campus internacional ‘Entrepreneurship and Innovation in Europe: A Berkeley Startup Bootcamp’, que tindrà lloc a Torí, Itàlia, del 9 al 28 de juliol de 2017.

La iniciativa està coordinada per l’Oficina de Polítiques per a l’Excel·lència [OPEX] i aquesta convocatòria romandrà oberta fins a 4 de febrer de 2017.

Els estudiants que vulguin participar han de presentar la sol·licitud a través del formulari “on-line” de la seu electrònica de la Universitat de València (ENTREU).

Per a més informació sobre les bases de la convocatòria: http://links.uv.es/HLzeN2b