University of Valencia logo Logo School of Engineering Logo del portal

Una alumna del Màster Universitari en Enginyeria de Telecomunicació participarà en un menjar al costat de 22 premis Nobel

  • May 23rd, 2016
Una alumna del Màster Universitari en Enginyeria de Telecomunicació participarà en un menjar al costat de 22 premis Nobel

Irene Martín Morató, estudiant del Màster Universitari en Enginyeria de Telecomunicació, està entre els seleccionats per a participar en el menjar que la Fundació Premis Rei Jaime I organitza al costat dels 22 premis Nobel que componen el jurat.

Els Premis Rei Jaime I reuniran el pròxim 6 de juny a 22 premis Nobel i estudiants de les universitats d'Alacant (Universitat d'Alacant i Universitat Miguel Hernández d'Elx), València (Universitat de València i Universitat Politècnica de València) i Castelló (Universitat Jaime I de Castelló).

L'organització preveu la visita dels premis Nobel al campus de la Universitat Politècnica de València a Gandía, al que la Universitat de València té a Ontinyent i també ha organitzat una trobada amb estudiants de secundària a Sagunt.

En l'edició d'enguany s'han presentat prop de 250 candidatures que competiran per aconseguir els guardons en les sis categories en les quals es divideix el certamen:

  • Recerca bàsica;
  • Economia;
  • Recerca mèdica;
  • Protecció del medi ambient;
  • Noves tecnologies;
  • Emprenedor.

Irene Martín Morató va finalitzar els seus estudis de Grau en Enginyeria Telemàtica en l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) de la Universitat de València en 2014. Va decidir ampliar els seus estudis i obtenir les competències d'Enginyera Superior de Telecomunicació matriculant-se en el Màster en Enginyeria de Telecomunicació (MITUV) de l'ETSE. Els seus excel·lents resultats acadèmics li han permès continuar la seua formació en l'àmbit de la recerca a través d'una beca de Formació de Professorat Universitari (FPU) del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, incorporant-se al programa de Doctorat en Tecnologies de la Informació, Comunicacions i Matemàtica Computacional de la Universitat. Actualment, realitza la seua tesi doctoral en el camp del processament de senyal i el reconeixement de patrons en el laboratori del Grup de Tractament del Senyal i Tecnologia Acústica (SPAT) de l'ETSE, sent aquesta codirigida pel professor Dr. Francesc Ferri Rabasa i el Dr. Máximo Cobos.