Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

El 20 de juny es celebrarà la Jornada de Pràctiques Externes Campus Burjassot-Paterna

  • 15 de juny de 2017
El 20 de juny es celebrarà la Jornada de Pràctiques Externes Campus Burjassot-Paterna

Un acte en el que representats i tutors d’empreses, coordinadors de pràctiques, tutors acadèmics i membres del personal administratiu es reuniran per a debatre sobre les experiències de les practiques externes.

La Sala Charles Darwin del Campus de Burjassot-Paterna (Aulari Interfacultatiu) acollirà un acte en el que coordinadors de pràctiques, tutors acadèmics, personal d’administració i representants i tutors d’empreses es reuniran per a posar en comú algunes de les experiències viscudes amb les pràctiques externes. Este encontré es fa amb l’objectiu de reconèixer públicament la col·laboració de les empreses i els seus professionals i de facilitar el contacte i la comunicació entre tots els actors implicats.

L’acte, que començarà a les 16:30 h., estarà presidit pel Rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo; qui estarà acompanyat pel president de ADEIT, Alfonso Maldonado; la Vicerectora d’Estudis de Grau i Política Lingüísitca, Isabel Vázquez; el Vicerector d’estudis de Postrgau, Rafael Crespo i la Directora de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria i representant dels centres del Campus de Burjassot-Paterna, Paula Marzal.

A les 17 h. està prevista la lectura de l’informe “Com valoren els tutors/es d’empresa als nostres estudiants en practiques”. A continuació es realitzarà una Taula Redona sobre les “Bones experiències de practiques externes” i per a concloure l’esdeveniment, es passarà al lliurament de diplomes a les empreses i entitats i certificats als tutors i tutores.